Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei - Argentina vs Franta - 18.12.2022 - Cupa Mondiala

Pentru data de 18 decembrie am format un BetCombo la Betano in COTA 9.25 pentru duelul Argentina vs Franta, finala Cupei Mondiale, cu ora de incepere 17:00. Sa fie verde!
Biletul zilei Argentina vs Franta
December 18,2022
17:00

Biletul zilei Argentina vs Franta

Biletul zilei fotbal - 29.01.2023

Poti paria Biletul zilei fotbal la pariuri pana la ora 17:00

Argentina vs Franta

  • Argentina a inceput cu stangul in grupe, dar apoi nu a mai pierdut niciun joc. A castigat atat cu Mexic, cat si cu Polonia. Astfel, acestia s-au calificat in optimile competitiei, unde au dat peste Australia (2-1), in sferturi a trecut de Olanda (la penalty-uri), iar in semifinale a facut spectacol cu Crotia (3-0).
  • Franta nu a avut marti emotii pana acum. S-a calificat fara emotii in optimi, acolo unde a trecut cu 3-1 de Polonia, in sferturi a trecut de Anglia, iar in semifinale s-a impus contra celor din Maroc.
  • De 5 ori s-au intalnit pana acum cele doua selectionate, iar Argentina conduce cu scorul de 4-1 la general.

Am ales acest BetCombo, deoarece Argentina lui Messi joaca excelent si ma astept sa castge trofeul. Cu siguranta, vom asista la un duel de lupta, tensionat, mai ales ca miza este uriasa.

Biletul zilei – Argentina vs Franta – 18.12.2022 ponturi pariuri

Argentina vs Franta: La victorie, Argentina are o cota de 2.80 la Unibet, iar Franta primeste o cota de 2.80 la Betano. Pentru pariul „X”, 888sport ofera o cota de 3.10.

Joaca Biletul zilei la Betano!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul