Biletul zilei 9 octombrie: Vor confirma favoritele?

Pe biletul zilei de azi nu vom plasa partide echilibrate, ci pe cele dezechilibrate. Din cele 9 meciuri de azi, 6 au o favorita certa, noi alegand doua dintre ele.

In unul dintre ele, Liechtenstein va incerca sa-i tina cat mai mult timp piept Suediei. Daca ne uitam insa la faptul ca aceasta a pierdut in ultima runda pe teren propriu in fata Rusiei, scor 0-7, nu cred ca va trece mult pana cand oaspetii vor deschide scorul. E adevarat, suedezii s-au facut si ei de rusine in ultima partida jucata in preliminarii, pierzand cu 1-4 pe teren propriu contra Austriei. Singurul gol al gazdelor a fost marcat atunci de Ibrahimovic, in prelungirile partidei. De altfel, Zlatan a inscris de 6 ori in ultimele 5 partide din preliminarii si sunt convins ca o va face si acum.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Moldova si Rusia, din aceeasi grupa cu meciul de mai sus. Oaspetii pornesc favoriti si cred ca se vor impune, mai ales ca moldovenii au schimbat antrenorul dupa ultimul meci. Sincer, nu cred ca Stefan Stoica, noul selectioner, a reusit sa imbunatateasca prea multe la o nationala ce a acumulat doar doua puncte in preliminarii. De cealalta parte, Rusia are nu mai putin de 17 goluri marcate si 4 primite. Ca sa facem o mica gluma, moldovenii nu vor risca sa le creeze emotii rusilor, fiindca astfel s-ar putea sa aiba de a face cu Putin, care oricum nu vede cu ochi prea buni Moldova in momentul asta.

Biletul zilei 9 octombrie: Vor confirma favoritele?

Biletul zilei 9 octombrie: Vor confirma favoritele?

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune cota 6 din champions league ! Madalin mizeaza pe ucl Pentru astazi avem un bilet cu cota finala aproximativ 7 din doar 4 evenimente,pronosticurile DA = ambele echipe marcheaza in cele 90 de minute.
Biletul zilei – 22-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei 22 Noiembrie! 4 evenimente ce le vom urmări cu mare interes! EUROPA: UEFA Youth League - Grupe - Runda 5 Atl. Madrid U19 - AS Roma U19 22.11.2017 15:00 EUROPA: Liga Ca...
Bilete Pariuri : Un jucator din Suceava a dat lovitura in weekend ! Un parior din Suceava a castigat peste 35.000 lei 9 solisti cu noroc pentru un jucator din Suceava,el a mizat 200 ron doar pe solisti,toate cele 9 pronosticuri au fost castigatoare,iar jucatorul a in...