Biletul zilei 9-12-2013


Incepem saptamana cu un bilet format din 4 evenimente cu o cota totala de 5.27. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314376586355

Primul meci de pe biletul nostru este din Liga 1 acolo unde CFR Cluj va primi vizita celor de la Sageata Navodari, partida in care o sa mizam pe victoria gazdelor care desi au pierdut in ultima etapa noi credem ca in fata celor de la Sageata, o echipa care de 4 etape are doar infrangeri poate castiga chiar la scor. In liga secunda din Olanda avem un meci la tineret intre Ajax si PSV, joc in care ne asteptam sa vedem multe goluri, asa cum am vazut in ultima partida dintre cele 2, un 2:4 fabulos.

Inca un meci dintr-o liga inferioara pe care vom paria este cel dintre Kaiserslautern si Dusseldorf, partida din Bundesliga 2, gazdele au un parcurs excelent pe teren propriu si nu au pierdut nici macar un meci pana acum, de aceea noi vom paria pe 1 solist. Ultimul meci care incheie etapa din Liga 1 este partida dintre Astra si Vaslui, o partida destul de echilibrata desi gazdele sunt cotate favorite noi vom miza pe ambele echipe marcheaza intr-o cota de 1.90.

Biletul zilei 9-12-2013

CFR Cluj – Sageata Navodari 1 solist
Ajax T. – PSV T. peste 2.5 goluri in meci
Kaiserslautern – Dusseldorf 1 solist
Astra – Vaslui ambele echipe marcheaza
biletul-zilei-luni-cota-5