Biletul zilei 9-11-2013


Biletul de astazi este format din 6 evenimente cu o cota totala de 5. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314087995451

Primii solisti de astazi vin din Anglia – Premier League acolo unde Chelsea si Liverpool primesc vizita a doua echipa slabe a campionatului: West Brom respectiv Fulham de aceea noi ne asteptam la victorii a gadelor in aceste partide.

In Bundesliga avem un meci interesant unde ocupanta locului 4 Moenchengladbach va primi vizita ultimei clasate Nurnberg. La acest meci ne asteptam la o victorie clara a gazdelor mai ales ca pe teren propriu Borussia are 5 victorii din tot atatea meciuri in acest sezon.

Inter este solistul de astazi din Italia pe care vom miza intr-o cota de 1.33. In Ligue 1 din Franta PSG are un meci usor in aceasta etapa cu Nice, partida in care ne asteptam la o victorie a gazdelor. Ultima partida de pe bilet este cea dintre Real Madrid si Real Sociedad, in care mizam pe un total de goluri de peste 2.5 goluri pentru ca in 4 din ultimele 5 intalniri directe am avut parte de cel putin 5 goluri pe meci.

Biletul zilei 9-11-2013

Chelsea – West Brom 1 solist
Gladbach – Nurnberg 1 solist
Inter – Livorno 1 solist
Liverpool – Fulham 1 solist
PSG – Nice 1 solist
Real Madrid – Sociedad peste 2.5 goluri
bilet-sambata-cota-5