Biletul zilei 9-02-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 11.28. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314996263931

Primul meci de pe bilet este din Germania, Schalke si Hannover vor incheia etapa din Bundesliga. Ultimele partide directe ne-au adus mai mereu goluri, 4 din precedentele 5 meciuri au avut minim 3 goluri si ambele au marcat, de aceea credem ca si la acest joc istoria se va repeta. Derby-ul campionatului din Franta va avea loc de la ora 22:00, Monaco va primi vizita liderului PSG. Mai mereu in meciuri tari din Ligue 1 parizienii au reusit sa se mobilizeze bine si au reusit sa obtina victoria sau macar sa nu piarda, de aceea la acest joc ne asteptam la o victorie cu DNB a lui PSG.

Fara Chiriches Tottenham va primi vizita celor de la Everton in primul meci al zilei din Premier League. Cele 2 echipe se bat pentru un loc de UCL si noi credem ca vom vedea o partida echilibrata, asa cum am vazut in ultimele 3 confruntari directe, cand la pauza sau final a fost X. In Primera Division vom avea un meci foarte tare, Sevilla va primi vizita celor de la Barcelona. In ultimele 5 deplasari catalanii nu s-au descurcat foarte bine reusind doar 2 victorii. In precedentele 3 partide directe am avut parte de goluri in ambele porti de aceea vom miza pe “GG”. Ultimul meci de pe bilet este din Italia, un adevarat derby intre Lazio si AS Roma, meciuri care mai mereu au fost echilibrate, ultimele 3 intalniri nu ne-au adus mai mult de 2 goluri.

Biletul zilei 9-02-2014

Schalke vs Hannover ambele echipe dau gol
Monaco vs PSG victorie PSG cu DNB
Tottenham vs Everton pauza sau final X
Sevilla vs Barcelona ambele echipe dau gol
Lazio vs Roma sub 2.5 goluri
D94503456784