Biletul zilei 9-01-2014


Biletul de astazi este format din 5 evenimente cu o cota totala de 7.82. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314684510546

Primul pariu de pe bilet este din Cupa Italiei la meciul dintre Roma si Sampdoria, gazdele au pierdut categoric in ultima etapa de campionat si probabil ca sansele la titlul s-au redus in mare parte si ei vor da o mai mare atentie cupei, unde vor avea un adversar destul de dificil de aceea va recomandam sub 3.5 goluri la o cota atractiva. Un meci echilibrat noi credem ca va fi cel dintre Udinese si Inter, cele 2 echipe vin dupa infrangeri insa acum noi credem ca se vor concentra pentru a ajunge cat mai departe in Cupa Italiei, iar un pariu bun aici credem ca este “pauza sau final X”.

In Cupa Regelui avem joi 3 meciuri, primul este cel dintre Real Sociedad si Villarreal, oaspetii s-au descurcat formidabil in acest tur de campionat desi abia au revenit din liga secunda. Noi o sa mizam la acest joc pe goluri, over 2.5 este recomandarea. Real Madrid are o misiunea usora cu Osasuna, noi credem ca vor castiga si se vor marca peste 2.5 goluri in partida. Ultimul joc programat in Cupa, este cel dintre Vallecano si Levante, partida in care vom paria “GG”, gazdele au cea mai proasta aparare din La Liga insa pe plan ofensiv stau destul de bine.

Biletul zilei 9-01-2014

Roma – Sampdoria sub 3.5 goluri
Udinese – Inter pauza sau final X
Sociedad – Villarreal peste 2.5 goluri
Real Madrid – Osasuna 1 si peste 2.5 goluri
Vallecano – Levante ambele marcheaza
DC03143