Biletul zilei 8-11-2013


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 5. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314077289001

Primul meci de pe bilet este cel dintre Monaco si Evian, in care ne asteptam la victoria gazdelor, cei de la Monaco au nevoie sa-si recupereze punctele pierdute etapa trecuta cu ocupanta locului 2 din Ligue 1 Lille. Stim cu totii ca in Olanda se dau multe goluri chiar si in liga secunda de aceea am pus astazi pariul „peste 2.5 goluri” la partida dintre ultima clasata Oss si ocupanta locului 7 in Eerste Divisie Excelsior.

In Liga 1 avem astazi 2 meciuri interesante, CFR va fi gazda celor de la Dinamo, o partida in care mizam pe victoria gazdelor cu DNB (la egal primi cota 1) deoarece in ultimele meciuri clujenii au aratat un joc bun. La celalalt meci din Liga 1 mizam pe o victorie sau un egal a celor de la Petrolul in deplasarea de la Vaslui, meciul nu va fi usor insa Petrolul are jucatori valorosi si poate scoate un punct. Ultimul meci de astazi este cel din Primera Division dintre Granada si Malaga unde vom paria 1X.

Biletul zilei 8-11-2013


Monaco – Evian 1 solist
FC Oss – Excelsior peste 2.5 goluri
CFR – Dinamo 1 cu DNB
Vaslui – Petrolul X2
Granada – Malaga 1X

cota5-vineri