Biletul zilei 8-03-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 2.74. Codul pentru agentia SuperBet este acesta W0315265480011

Cel mai interesant meci din Liga 1 este cu siguranta cel dintre CFR Cluj si Steaua Bucuresti, 2 echipe cu obiective diferite in acest sezon. Daca in urma cu 2 ani echipa din Cluj se batea pentru un loc in Europa in ultima parioada acestia se zbat la mijlocului clasamentului cu sanse mici pentru Europa. Oaspetii au obiectiv clar titlul mai ales ca au un avans de 4 puncte fata de Astra. Credem ca in aceasta seara “ros-albastrii” nu pot pierde meciul, in cel mai rau caz un egal de aceea mizam pe DNB.

Liderul din Bundesliga se va deplasa sambata de la ora 16:30 pe terenul celor de la Wolfsburg. Gazdele vin dupa un meci cu multe goluri din pacate multe dintre acestea in propria poarta, nu mai putin de 6 a primit apararea lui Wolfsburg si doar 2 a marcat. Cei de la Bayern au facut si ei spectacol in ultima etapa, 5:1 cu Schalke iar acum probabil va fi la fel desi la mijlocul saptamanii bavarezii disputa returul cu Arsenal insa calificarea este in mare parte rezolvata, asa ca mizam pe goluri! Goluri ne asteptam sa vedem de la Messi in partida jucata de echipa sa in deplasare la Valladolid, daca pe National Arena Messi nu a contat in fata lui Gardos si Grigore ne asteptam ca la acest joc sa fie spectacol, alaturi de Neymar si Fabregas.

Biletul zilei 8-03-2014

CFR Cluj v Steaua victorie Steaua cu DNB
Wolfsburg v Bayern peste 2.5 goluri
Valladolid v Barcelona peste 2.5 goluri
D43C34234