Biletul zilei 8-01-2014


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 7. Codul pentru agentia offline SuperBet este acesta: W0314674212527

Primul eveniment este din prima mansa a semifinalei Cupei Ligii Angliei, acolo unde Manchester City va primi vizita celor de la West Ham. Desi gazdele se afla in lupta pentru titlu noi credem ca vor acorda atentie si acestei cupe mai ales ca au la dispozitie un lot numeros si de valoare, de aceea va recomandam pariul 1 solist si peste 2.5 goluri.

Miercuri vom avea o restanta din campionatul Frantei, este vorba de duelul dintre St.Etienne si Evian, meci in care noi ne asteptam sa vedem o victorie a gazdelor care in acest sezon ca si in anii trecuti se bat pentru un loc de Europa. Tot amanata partida dintre Brest si PSG se pare ca pana la urma se va juca pe 8 ianuarie de la ora 20:00 iar noi vom miza pe victoria echipei din capitala inca de la pauza.

Un meci usor pentru Fiorentina noi credem ca va fi cu cei de la Chievo, oaspetii sunt mai interesati de campionat decat de Cupa Italiei asa ca 1 solist este pariul nostru. Ultima partida de pe biletul nostru este din Cupa Regelui, acolo unde avem un meci foarte dezechilibrat intre Barcelona si Getafe, joc in care ne asteptam la o victorie a gazdelor inca de la pauza.

Biletul zilei 8-01-2014
 

M.City – West Ham 1 si peste 2.5 goluri
St.Etienne – Evian 1 solist
Brest – PSG 2 pauza 2 final
Fiorentina – Chievo 1 solist
Barcelona – Getafe 1 pauza 1 final
DC20314