Biletul zilei 7-12-2013


Sambata avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 9.94. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314354696413

Primul eveniment de pe biletul nostru de sambata este cel din Liga 1 acolo unde Dinamo va primi vizita celor de la Botosani. Oaspetii au o serie foarte proasta de 7 infrangeri consecutive in toate competitiile pe cand cei de la Dinamo au un moral foarte buna dupa ce au eliminat acum cateva zile pe cei de la Pandurii si au ajuns in semifinalele Cupei Romaniei. Cu aceste date nu putem decat sa mizam pe „alb-rosii” intr-o cota de 1.45.

In Premier League avem multe meciuri interesante sambata noi vom miza pe 2 meciuri. Primul este cel disputat de echipa lui Chiriches in deplasare cu ultima clasata Sunderland partida in care mizam pe o victorie a oaspetilor. Al doilea meci pe care mizam este cel dintre Southampton si City, o partida in care ne asteptam sa vedem multe goluri, cel putin 3 goluri pentru o cota foarte buna de 1.80. Meciul zilei din Eredivisie este cel dintre PSV si Vitesse, joc in care ne asteptam sa vedem goluri multe in ambele porti asa cum am vazut in ultimele 5 confruntari directe.

Ultimul meci de pe biletul nostru este din Bundesliga unde Werder Bremen va primi vizita liderului Bayern Munchen. Echipa lui Guardiola trece printr-o forma foarte buna si desi Robben s-a accidentat noi tot o sa mizam pe victoria lor si pentru a mari cota adaugam si pariul „peste 2.5 goluri.”

Biletul zilei 7-12-2013

Dinamo – Botosani 1 solist
Sunderland – Tottenham 2 solist
Southampton – Manchester City peste 2.5 goluri
PSV – Vitesse ambele echipe marcheaza
Werder – Bayern 2 si peste 2.5 goluri
biletul-zilei-sambata-cota9