Biletul zilei 7-04-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.64. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315564255594

Ultima partida din etapa cu numarul 32 din La Liga este cea dintre ocupanta locului 9 Levante si Bilbao, echipa ce se afla in prezent pe locul 4. Gazdele vin dupa o victorie in deplasare la Granada scor 2:0, victorie venita dupa 4 etape de seceta. Bilbao trebuie sa-si pastreze pozitia actuala, ultima de UCL, in acest moment fiind la 6 puncte de urmatoarea clasata. Oaspetii nu fac meciuri spectaculoase in deplasare, in precedentele 5 deplasari nu am avut parte de mai mult de 2 goluri asa cum nici in aceasta seara nu credem ca se va intampla.

Luni avem si o partida din Premier League, Tottenham va primi vizita ultimei clasate. Daca nici pe ultima clasata nu mai bate Tottenham atunci pe cine? Desi Sunderland este pe ultima pozitie in ultimele partide a facut un joc destul de bun, iar acum pe White Hart Lane va face tot posibilul sa ia macar un punct. Credem ca echipa lui Chiriches nu va avea un meci usor de aceea mizam pe goluri, minim 3 la numar. Ultimul meci de pe biletul nostru este din Serie A acolo unde Genoa si Milan se vor duela pentru cele 3 puncte. Ambele formatii vin dupa 3 meciuri in care s-au marcat minim 2 goluri, asa credem ca se va intampla si in aceata seara.

Biletul zilei 7-04-2014

Levante v Bilbao sub 2.5 goluri
Tottenham v Sunderland peste 2.5 goluri
Genoa v Milan peste 1.5 goluri
DC56786543

Statistica biletul zilei aprilie: 3 W – 2 L