Biletul zilei 7-01-2014


Biletul de astazi este format din doar 3 evenimente cu o cota totala de 5.21. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314663477749

Primul meci de pe bilet este din Cupa Capital One, acolo unde Sunderland va fi gazda celor de la United. Echipa calificata mai departe se va stabili dupa 2 meciuri (tur – retur) asa ca noi credem ca in acest prim joc vom vedea goluri in ambele porti. Un alt meci in care ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti este cel din Cupa Regelui acolo unde vom avea un super meci intre Valencia si Atletico Madrid, echipe ce s-au intalni acum cateva saptamanii iar atunci a avut castig de cauza Atletico. Ultima partida de pe biletul nostru este din Franta, acolo unde Brest o echipa de liga secunda va primi vizita liderului din Ligue 1, noi credem ca oaspetii vor avea un joc usor si vor castiga inca de la pauza.

Pe langa aceste meciuri de pe bilet mai puteti incerca un „ambele marcheaza” la partida amicala dintre echipe din Bundesliga Wolfsburg si liderul din Olanda (la egalitate cu Ajax) Vitesse. Oaspetii au cel mai bun atac din Eredivisie cu 42 de goluri marcate dupa 18 etape, insa si gazdele au un atac bun si se bat in Germania pentru un loc de Europa.

Biletul zilei 7-01-2014

Sunderland – Manchester United ambele marcheaza
Valencia – Atletico ambele marcheaza
Brest – PSG 2 pauza 2 final
dc1034544