Biletul zilei 6-12-2013


Biletul de vineri este format din doar 4 evenimente cu o cota totala de 6.77. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314354237157

Primul eveniment de astazi este din Liga 1 unde Concordia va primi vizita nou promovatei Timisoara. Cele 2 echipe sunt vecine de clasament insa Concordia are 2 meciuri mai putin disputate. In ultimele meciuri gazdele au aratat o forma buna mai ales pe teren propriu de aceea vom miza pe o victorie cu DNB pe Chiajna. Meciul care deschide etapa cu numarul 15 din Bundesliga este cel dintre Nurnberg si Mainz. Gazdele se afla pe penultimul loc fara nici macar o victorie desi in ultimele meciuri a jucat destul de bine. Oaspetii puteau ajunge etapa trecuta la a 3-a victorie consecutiva insa au dat de un adversar mult superior: Dortmund. Cei de la Nurnberg vor cauta prima victorie din acest sezon asa ca vor incerca inca de la inceputul jocului sa dea gol de aceea vom miza la acest meci pe „ambele echipe marcheaza”.

In prima liga din Olanda avem astazi un singur meci, este vorba de partida dintre Utrecht si Nijmegen un meci la care ne asteptam la cel putin 3 goluri in meci asa cum am avut parte in ultimele partide disputate de cele 2 echipe. Ultimul meci de pe biletul nostru este din Serie A, acolo unde astazi avem un singur meci intre Bologna si Juventus. Oaspetii nu pot conta in aceasta partida pe Pepe, Isla, Giovinco si Pirlo iar la mijlocul saptamanii vor juca un meci decisiv pentru calificarea in primavara UCL, de aceea noi vom miza pe sub 2.5 goluri la meciul din seara asta, mai ales ca cei de la Bologna in ultimele 3 meciuri de pe teren propriu au marcat maxim un gol.

Biletul zilei 6-12-2013

Concordia – Timisoara victorie Concordia cu DNB (la egal primim cota 1)
Nurnberg – Mainz ambele echipe marcheaza
Utrecht – Nijmegen peste 2.5 goluri
Bologna – Juvetus sub 2.5 goluri
biletul-zilei-vineri-cota-6