Biletul zilei 6-11-2013


Ziua de ieri a fost o zi proasta pentru pariori, multe surprize la meciuri in care ne asteptam la goluri cum a fost cel a lui Bayern. Cei de la PSG au facut si ei o mare surpriza in egalul de pe teren propriu cu Anderlecht scor 1:1. Benfica si Galatasaray nu au reusit nici macar sa dea gol in infrangerile suferite in deplasare cu Olympiakos respectiv Copenhaga. Sa speram ca astazi nu vor mai fi surprize si vom reusi sa luam banii caselor de pariuri !

Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 6. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314055165732

Primul eveniment de pe bilet este cel dintre Basel si Steaua la care noi mizam pe victoria elvetienilor deoarece echipa lui Reghe nu trece prin cea mai buna forma asta s-a vazut in ultimele meciuri din Liga 1 dar si din infrangerile din Liga Campionilor cu Schalke si Chelsea. Un meci in care ne asteptam sa vedem goluri si o victorie a gazdelor este cel din Spania dintre Atletico si Austria Viena: 1 solist si 3+ esta pariul aici.

Am mai ales inca 2 solisti pentru astazi din Liga, Napoli si Chelsea, cele doua echipe joaca acasa iar dupa prima mansa s-a vazut o diferenta clara de valoare. Ultimul meci este cel dintre finalista Ligii Campionilor Borussia Dortmund si liderul din Premier League Arsenal, partida in care ne asteptam la goluri, ambele marcheaza fiind pariul pentru acest super meci.

Biletul zilei 6-11-2013

Basel – Steaua 1 solist
Atletico – Austria Viena 1 si peste 2.5 goluri
Chelsea – Schalke 1 solist
Napoli – Marseille 1 solist
Dortmund – Arsenal ambele echipe marcheaza
bilet-miercuri-liga