Biletul zilei 6-01-2014


Biletul zilei de astazi este format din 4 evenimente cu o cota totala de 7.26. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314652368411

Primul meci de pe biletul nostru este din Serie A acolo unde Napoli va primi vizita celor de la Sampdoria. La gazde vor lipsi cativa jucatori importanti si de aceea noi credem ca nu vor obtine prea usor victoria in fata celor de la Sampdoria, asa ca va recomandam pariul “pauza sau final X”. Al doilea meci de luni din Italia este cel dintre Milan si Atalanta, partida in care se vor intalni ocupantele locurilor 13 respectiv 15, diferenta fiind de doar un singur punct, de aceea noi vom miza pe un egal cel putin la pauza.

Ultimul meci de astazi din Italia este si meciul zilei, este vorba de duelul dintre ocupanta locului 5 Inter si Lazio care se afla pe locul 10. Oaspetii au reusit o victorie foarte importanta in ultima etapa cu AC Milan, iar noi credem va vor reusi sa plece neinvinsi de pe Olimpico. Cel mai dezechilibrat meci de luni este cel dintre Real Madrid si Celta Vigo, partida in care noi ne asteptam la o victorie destul de clara a gazdelor si peste 2.5 goluri in meci.

Biletul zilei 6-01-2014

Napoli – Sampdoria pauza sau final X
Milan – Atalanta pauza sau final X
Lazio – Inter sansa dubla X2
Real Madrid – Celta Vigo 1 si peste 2.5 goluri
DC3432443