Biletul zilei 5-12-2013


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 8.60. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314343600772

Cel mai interesant meci de astazi este cel din Cupa Romaniei dintre Steaua Bucuresti si Otelul Galati, partida in care mizam pe gazde care desi de 5 etape nu au mai castigat au in fata o echipa care trece printr-o perioada foarte proasta care se bate in acest sezon in campionat pentru evitarea retrogradarii.

Al doilea eveniment de pe biletul nostru de astazi este cel dintre Lyon si Toulouse meci care face parte din cadrul etapei cu numarul 16 din Ligue 1. Cele doua echipe sunt vecine de clasament Lyon se afla pe locul 13 iar oaspetii pe locul 14. Cand cele 2 formatii s-au intalnit am avut parte de goluri asa ca si astazi ne asteptam la goluri in ambele porti.

In seara asta vom afla ultima echipa care va ajunge in optimile Cupei Italiei dintre Sampdoria si Verona. Cele 2 formatii nu trec printr-o forma prea buna, in campionat gazdele au 3 infrangeri in ultimele 3 meciuri iar oaspetii in ultimele 5 etape nu au reusit decat 2 rezultate de egalitate si 3 infrangeri, asadar vom avea un meci echilibrat cu egal cel putin la pauza. Inca un meci pe care vom paria „pauza sau final X” este cel din Bulgaria acolo unde Botev Plovdiv va primi vizita celor de la CSKA Sofia, mai mereu intre cele 2 echipe am avut parte de dueluri echilibrate.

Panathinaikos va primi vizita echipei de liga secunda Iraklis Psachna intr-un meci din optimile Cupei Greciei. Gazdele desi au probleme financiare au o valoare mult superioara celor de la Pasachna asa ca vom miza pe o victorie a celor de la Panathinaikos cu handicap -1.5.

Biletul zilei 5-12-2013


Steaua – Otelul 1 solist
Lyon – Toulouse ambele echipe marcheaza
Sampdoria – Verona pauza sau final X
Botev – CSKA Sofia pauza sau final X
Panathinaikos – Iraklis victorie Panathinaikos cu handicap -1.5
bilet-joi-cota-8