Biletul zilei 5-04-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.42. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315542453638

Primul meci de pe biletul nostru este din La Liga acolo unde vom avea un meci foarte interesant intre Real Sociedad si Real Madrid. Gazdele sunt in lupta pentru a prinde ultimul loc de Liga Campionilor pe cand oaspetii au nevoie de cele 3 puncte pentru a ramane aproape de primele 2 clasate: Atletico si Barcelona. Real parca ca si-a revenit dupa cele 2 infrangeri suferite cu Barcelona si Sevilla, obtinand in ultima etapa de campionat o victorie categoria ca mai tarziu in Liga sa castige clar cu finalist din sezonul trecut Dortmund. Victorie RM este pariul nostru la acest joc.

Goluri multe ne asteptam sa vedem la partida disputata de Manchester City pe teren propriu cu Southampton. City este o echipa ce marcheaza mult nu se multumeste cu 1:0 iar sambata va intalni o echipe ce practica un bun joc ofensiv. Credem ca vom vedea fara mari probleme un minim de 3 goluri la acest duel. Tot pe goluri mizam si la un meci ce se anunta foarte echilibrat intre Dortmund si Wolfsburg, gazdele au mari probleme de lot insa asta nu ii impiedica sa practice un joc spectaculos. Desi cotele nu o arata noi credem ca va fi un echilibru si vom vedea goluri in ambele porti.

Biletul zilei 5-04-2014

Real Sociedad v Real Madrid 2 solist
Manchester City v Southampton peste 2.5 goluri
Dortmund v Wolfsburg ambele echipe dau gol
DC673234567

Statistica biletul zilei aprilie: 2 W – 1 L