Biletul zilei 5-02-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 5. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314953475759

Primul meci de pe bilet este unul foarte interesant, este vorba de confruntarea dintre AS Roma si Napoli, cele 2 echipe se vor duela pentru un loc in finala Cupei Italiei. Antrenorul oaspetilor acorda o mare importanta acestei competitii, la ultimul meci din campionat el a odihnit special 2 jucatori pentru acest joc cu Roma. Si petru romani este un meci important, fiind singurul trofeu la care mai au sanse reale, campionatul fiind in mare parte castigat de Juventus. Fiind un duel asa important noi credem ca un pariul clasic 1/x/2 este riscant de aceea vom miza pe pariul ambele echipe dau gol.

Un derby de miercuri va fi cel din semifinalele Cupei Regelui Spaniei, acolo unde Real Madrid va fi gazda celor de la Atletico Madrid. In ultimele partide directe am avut parte de jocuri foarte stranse, cu putine goluri, in 2 din ultimele 3 partide am avut un rezultat de egalitate la pauza sau final. Tot din Cupa Regelui este si meciul dintre Barcelona si Sociedad, catalanii vin dupa un meci foarte prost pierdut pe teren propriu cu Valencia scor 2:3, dar si oaspetii au pierdut clar in deplasare la Atletico si desi nu au marcat noi credem ca impotriva celor de la Barca le va fi mult mai usor sa dea minim un gol.

Biletul zilei 5-02-2014

Roma – Napoli ambele echipe marcheaza
Real Madrid – Atletico Madrid pauza sau final X
Barcelona – Sociedad ambele echipe marcheaza
D34567689543