Biletul zilei 5-01-2014


Biletul zilei de astazi este format din 4 evenimente cu o cota totala de 8.53. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314642017374

Prima partida de pe biletul nostru este din FA Cup, acolo unde Liverpool va primi vizita celor de la Oldham. Gazdele vor odihni cativa jucatori pentru meciurile mai importante de campionat de aceea noi credem ca putem incerca pariul “ambele echipe marcheaza” la o cota foarte buna. Tot din FA Cup este si partida dintre Manchester United si Swansea acolo unde ne asteptam sa vedem o victorie a gazdelor care vin dupa o infrangere pe teren propriu cu Tottenham.

Meciul zilei este cel dintre Juventus si Roma, duel care poate decide titlul in Serie A, diferenta dintre cele doua echipe este de 5 puncte asa ca noi ne asteptam ca oaspetii sa joace la victorie acest meci pentru a veni cat mai aproape de lider insa nu le va fi usor romanilor, de aceea va recomandam pariul “GG”. Ultimul meci este din Primera Division acolo unde se vor intalni doua echipe bune ale campionatului, este vorba de Sociedad si Bilbao, duel in care noi ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti.

Biletul zilei 5-01-2014

Liverpool – Oldham ambele marcheaza
Manchester United – Swansea 1 solist
Juventus – Roma ambele marcheaza
Sociedad – Bilbao ambele marcheaza
DC10045