Biletul zilei 4-12-2013


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu cota totala de 9.67. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314332722153

Primul meci de astazi de pe bilet este din Romania acolo unde in aceasta saptamana avem partide in Cupa. La meciul dintre Petrolul si Vaslui ne asteptam la un meci echilibrat de aceea un pariul bun este „pauza sau final X”. La celalalt meci de astazi din Cupa, cel dintre Dinamo si Pandurii, un meci pe care il putem numi cu siguranta „meciul zilei” vom miza pe oaspeti care au jucatori mai experimentati cu meciuri in Europa League.

In Premier League avem un meci foarte tare intre Manchester United (locul 8) si ocupanta locului 5 Everton. United vine dupa un 2:2 cu o echipa tare Tottenham iar oaspetii vin dupa o victorie categoria cu o echipa destul de slaba Stoke City. Noi o sa mizam in aceasta partida pe United care are in lot jucatori mult superiori celor de la Everton. La un alt meci din Anglia, este vorba de jocul dintre West Brom si Manchester City vom miza pe o victorie a oaspetilor care trec printr-o forma foarte buna, in ultimele 2 meciuri de campionat au reusit sa marcheze 9 goluri.

Ultimul meci de pe biletul nostru este din Ligue 1 acolo unde Evian va primi vizita liderului PSG. Evident vom miza pe oaspeti care sunt in forma, reusind in ultimele 4 meciuri de campioant 4 victorii si in fiecare a marcat cel putin 3 goluri, asadar o victorie la handicap pentru PSG este pariul nostru.

Biletul zilei 4-12-2013

Petrolul – Vaslui pauza sau final X
Dinamo – Pandurii sansa dubla X2
Manchester United – Everton 1 solist
West Brom – Manchester City 2 solist
Evian – PSG 2 solist
biletul-zilei-miercuri-cota-9