Biletul zilei 4-11-2013


Dupa un weekend plin de evenimente sportive si cu meciuri din Liga Campionilor ce urmeaza sa se joace marti si miercuri ziua de luni pare una foarte trista, cu putine evenimente de calitate. Noi totusi am reusit sa facem un bilet format din 4 evenimente cu o cota de 7. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314033049677

Primele 2 evenimente sunt din fotbal – Liga 1, acolo unde am mizat pe victoria celor de la Petrolul echipa care se lupta pentru primele 3 locuri din campionat. Al doilea meci este unul intre 2 echipe din partea a 2-a a clasamentului si noi credem ca vom vedea putine goluri. Ultimele 2 evenimente de pe bilet sunt din tenis, am luat victorie Berdych si peste 21.5 game-uri la partida dintre Del Potro – Gasquet.

Pentru o zi ca asta, noi credem ca acest bilet are destul de multe sanse de reusita, dar daca nu vreti sa pariati astazi va puteti pastra banii pentru zilele ce urmeaza atunci cand vom avea partide din Liga Campionilor, acolo unde Steaua va juca cu Basel un meci foarte important, iar in Europa League, singura noastra reprezentanta Pandurii Targu Jiu va incerca sa obtina punct/puncte cu liderul grupei Fiorentina, care mai mult ca sigur va veni in Romania cu echipa a-2-a. O zi buna sa avem astazi la pariuri si fara surprize!

Biletul zilei 4-11-2013

Petrolul – ACS Poli 1 solist
U Cluj – Viitorul sub 2.5 goluri
Berdych – Wawrinka 1 solist
Del Potro – Gasquet peste 21.5 game-uri
bilet-luni-ponturi-pariuri