Biletul zilei 30 octombrie 2015: Vor intampina greutati liderii?

Astazi mai multe campionate au un meci de deschidere al etapei. Eu le voi alege pe biletul zilei pe cele din Franta si Germania.

Voi incepe cu meciul dintre Rennes si PSG. Cu o victorie gazdele vor urca pe pozitia a patra, in vreme ce parizienii au un avans de 7 puncte in fruntea campionatului. Rennes a obtinut nu mai putin de 5 rezultate de 1-1 in precedentele 6 etape, in ultima partida de pe teren propriu pierzand cu 1-4 asupra lui Nice. PSG, in schimb, vine dupa 5 victorii in Ligue 1, iar azi cred ca va mai obtine una. De punctat ca formatia oaspete, indiferent de numele ei, s-a impus in 4 din precedentele 6 intalniri directe.

Alta echipa care a devenit deja lider autoritar in campionat este Bayern Munchen, meciul sau din deplasare cu Frankfurt urmand a fi plasat pe biletul zilei. Gazdele ocupa locul 12, avand o victorie in precedentele 6 etape, obtinuta chiar weekendul trecut. Bavarezii au numai victorii in campionat, inscriind minim 3 goluri in 5 din ultimele 6 partide. Astazi opinez insa ca se vor multumi cu mai putine goluri inscrise, menajandu-si, intr-un fel, jucatorii ofensivi, din simplul motiv ca la mijlocul saptamanii viitoare o vor intalni pe Arsenal in Champions League.

 Biletul zilei 30 octombrie 2015: Vor intampina greutati liderii?

Biletul zilei 30 octombrie 2015: Vor intampina greutati liderii?

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul Europa League – 20-02-2018 – Claudiu Hood Biletul Europa League! 3 evenimente propuse, primele 2 cu start la ora 20 00-Joi! 1 meci cu start la ora 22 05! Un trio pe baza căruia puteți profita Live! Evident nu lipsește și confr...
Biletul Champions League – 20-02-2018 – Claudiu Hood Biletul Champions League! Format din 4 evenimente! 2 meciuri se disputa azi! 2 evenimente mâine! Avem 3 propuneri în opinia mea bine alese și 1 eveniment cotă 2.00 unde sper că am fost...
BILETUL ZILEI – 20-02-2018 – MARIAN ROMASCU Pronosticul meu: 2Pronosticul meu: 1/1Pronosticul meu: 2Pronosticul meu: 1Inspiratie maxima si spor la castiguri!