Biletul zilei 30-08-2014


Biletul zilei de astazi este format din 5 evenimente cu o cota totala de 6.47. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0317021596261

Primul meci pe care vom miza este din Premier League, de la 14:45 United are o deplasare usoara pe care  ar trebui sa o castige fara probleme. La acest meci Di Maria este asteptat sa-si faca debutul. Cu toata echipa odihnita la meciul de la mijlocul saptamanii din Cupa Ligii nu vedem cum “diavolii rosii” ar putea rata prima victorie a sezonului.

In prima liga din Belgia un meci ce ne-a atras atentia este cel dintre Westerlo (3) si Waregem (13), un duel ce in ultimii ani a adus multe goluri, in ultimele 4 confruntari directe ambele echipe au marcat, iar cum la oaspeti vor lipsi 2 fundati de baza credem ca vom vedea o partida cu goluri. Duel interesant si in Ligue 1 acolo unde Monaco si Lille se vor intalni de la ora 18:00. Lille vine dupa o deplasare grea in Portugalia, unde a pierdut calificarea in UCL. Credem ca Monaco este datoare fanilor dupa primele 3 etape din care nu a reusit decat o victorie.

Solistul din Bundesliga pare a fi Leverkusen, care va juca pe teren propriu cu Hertha. Gazdele au reusit in prima etapa o victorie mare pe terenul celor de la Dortmund, asadar o forma buna, ce ar trebui sa se vada si cu Hertha. In Liga 1 vom avea astazi 2 meciuri, am ales sa mizam pe victoria celor de la Dinamo cu FC Brasov, gazdele sunt fara victorie de 3 etape, insa credem ca la acest joc oaspetii isi vor plati “datoria” dupa meciul din finalul sezonului trecut.

Biletul zilei 30-08-2014

Burnley vs Manchester United – 2 solist
Dinamo vs Brasov – 1 solist
Westerlo vs Waregem – gazdele marcheaza
Monaco vs Lille – victorie Monaco cu DNB
Leverkusen vs Hertha – 1 solist
30-08-BZ