Biletul zilei 30-03-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 4.86. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315472262853

Primul meci de pe biletul nostru vine din Italia, acolo unde Napoli si Juventus vor incheia ziua fotbalistica din Serie A. Gazdele vor incerca in acest final de sezon sa prinda locul 2 insa nu le va fi usor cu Roma, un adversar puternic si in forma, insa si locul 3 pana la urma duce in UCL. Oaspetii sunt aproape campioni asa ca probabil se vor axa mai mult pe Europa League, competitie ce isi va disputa finala chiar pe Juventus Stadium. Ultimul meci de pe San Paolo intre cele 2 echipe a adus goluri in ambele porti si asa credem ca va fi si duminica seara.

Echipa lui Contra se va deplasa duminica pe terenul celor de la Valencia intr-un meci destul de dificil. Getafe poate profita de apararea destul de slaba a “liliecilor” si astfel pot marca macar un gol. Cum Valencia este o echipa care marcheaza constant pe teren propriu este de asteptat ca pariu “GG” sa iasa. Ultima partida de astazi este din Premier League acolo unde ocupanta locului 2 va primi vizita celor de la Tottenham care se afla pe locul 6. Lui Tottenham ii va fi greu sa reziste in fata celui mai bun atac din Premier League, insa poate marca si ea un gol, cormoranii au aratat in ultimele meciuri ca primesc destul de usor gol, de aceea si noi vom recomanda pariu “marcheaza ambele”.

Biletul zilei 30-03-2014

Napoli v Juventus ambele echipe dau gol
Valencia v Getafe ambele echipe dau gol
Liverpool v Tottenham ambele echipe dau gol
DC456742353425