Biletul zilei 3-12-2013


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 11.35. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W031432870062

Primul eveniment de astazi de pe biletul nostru este din Cupa Romaniei acolo unde Viitorul va primi vizita liderului din Liga 1 Astra Giurgiu, un joc in care noi vom miza pe oaspetii intr-o cota de 1.55. In Premier League avem astazi un singur meci, este vorba de partida dintre Crystal Palace si West Ham, gazdele au obtinut acum 2 etape prima victorie din campionat la Hull acasa cu scorul de 0:1 insa noi credem ca in seara asta le va fi foarte greu sa mai obtina o victorie de aceea vom miza pe sansa dubla X2.

In aceasta etapa intermediara din Ligue 1 vom avea un meci foarte tare intre Lille si Marseille, partida in care noi vom miza pe sub 2.5 goluri gazdele avand cea mai buna aparare din Franta cu doar 4 goluri primite. In Cupa Germaniei sunt mai multe meciuri noi am ales sa pariem pe victoria lui Hamburger pe teren propriu cu echipa din liga a-2 a Koln, oaspetii se bat pentru promovare in acest sezon si nu vor acorda mare atentie cupei.

Ultimul meci de astazi pe care vom miza este cel din Franta acolo unde Nice va primi vizita celor de la Monaco, gazdele de 5 etape au doar infrangeri asa ca in mod logic vom miza pe oaspetii intr-o cota foarte frumoasa de 1.85.

Biletul zilei 3-12-2013

Viitorul – Astra 2 solist
Crystal Palace – West Ham sansa dubla X2
Lille – Marseille sub 2.5 goluri
Hamburger – Koln 1 solist
Nice – Monaco 2 solist
bilet-marti-cota-11