Biletul zilei 3-11-2013


Inca o zi cu multe meciuri pentru pariori, o zi in care speram sa nu avem parte de surprize ca ieri. Biletul de astazi este format din 6 evenimente cu o cota totala de 15. Codul pentru agentia offline SuperBet este acesta: W0314022216805

Primul meci este un meci destul de simplu, in care Atletico este echipa mai valoroasa si joaca acasa in fata suporterilor acolo unde trebuie sa castige. As Roma are o deplasare la o echipa din partea a 2-a a clasamentului si la forma in care se afla ar trebui sa castige aceasta partida. In Olanda stim cu totii ca avem parte de multe goluri la aproape fiecare joc, astazi ne astepam la goluri multe in partida dintre Eagles – Heracles.

Un alt meci din Italia la care noi vom paria este cel dintre Udinese si Inter, partida in care ne asteptam ca oaspetii sa nu piarda. In Primera Division Getafe primeste vizita celor de la Valencia, oaspetii nu trec printr-o forma prea buna asa ca 1x este pariul recomandat. Ultimul meci este cel din Anglia, acolo unde vom avem al 2-lea cel mai tare meci al etapei dupa Arsenal – Liverpool de sambata, si anume Everton vs Tottenham unde noi nu ne asteptam la goluri multe.

Biletul zilei 3-11-2013

Atletico – Bilbao 1 solist
Torino – Roma 2 solist
Udinese – Inter X2
Eagles – Heracles peste 2.5 goluri
Getafe – Valencia 1X
Everton – Tottenham sub 2.5 goluri
bilet-duminica-ponturi-pariuri