Biletul zilei 29-11-2013


Astazi avem un bilet format din 4 evenimente cu o cota de 9.03. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314282283952

Primul eveniment de pe biletul nostru este din Franta acolo unde Marseille va primi vizita celor de la Montpellier. Gazdele sunt intr-o forma buna reusind 2 victorii in ultimele 2 etape iar astazi vor juca cu o echipa care nu trece printr-o perioada foarte buna, in ultimele 5 etape reusind 3 egaluri si 2 infrangeri, asadar vom miza pe 1 solist la acest meci.

In Bundesliga avem astazi primul meci din etapa cu numarul 14 intre Wolfsburg si Hamburg, cele 2 formatii sunt despartite de 7 puncte, iar noi credem ca asta se va vedea pe teren mai ales ca Wolfsburg trece printr-o forma buna reusit in ultimele 5 etape 4 victorii si un rezultat de egalitate, printre aceste meciuri reusind si o victorie cu Dortmund. Oaspetii au cea mai slaba aparare alaturi de Hoffenheim cu 30 de goluri primite, de aceea noi mizam pe victoria celor de la Wolfsburg.

Villarreal va primi in seara asta vizita celor de la Malaga, un meci in care gazdele sunt clar favorite intr-o cota de 1.55, care in ultimele meciuri arata ca o echipa ce se poate bate pentru locul 4 din Primera Division pe cand cei de la Malaga se vor bate pentru un loc din partea a-2 a a clasamentului. Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Timisoara si Astra din Liga 1, partida in care noi vom miza pe o victorie a liderului Astra care are nevoie de victorie pentru a ramane pe primul loc.

Biletul zilei 29-11-2013

Marseille – Montpellier 1 solist
Wolfsburg – Hamburg 1 solist
Villarreal – Malaga 1 solist
Timisoara – Astra 2 solist
vineri-bilet-cota-9