Biletul zilei 29-03-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 5.40. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315462189142

Super meci vom avea in acest weekend in Anglia, pe Fly Emirates Arsenal va primi vizita celor de la Manchester City. Arsenal se afla in prezent pe locul 4 si sunt sanse destul de mari ca tot aici sa fie si la sfarsitul sezonului. In etapa trecuta tunarii au remizat 2:2 cu Swansea dupa ce acum 2 etape au pierdut la Chelsea cu 6:0. Dupa cum o arata si rezultate din ultimele partide Arsenal trece printr- perioada mai slaba de care City poate profita mai ales ca au un moral foarte bun dupa victoria clara in fata marei rivale Manchester United.

Duel interesant in Bundesliga acolo unde Stuttgart va primi vizita celor de la Dortmund. Gazdele se lupta pentru evitarea retrogradarii si au mare nevoie de puncte, insa nu va fi usor cu Dortmund. Oaspetii se afla pe locul 2 si se gandesc probabil mai mult la partida de saptamana viitoare din Liga cu Real Madrid, campionatul fiind terminat pentru ei, locul 2 sau 3 duce  tot in grupele UCL. Credem ca un pariu destul de bun este ambele echipe dau gol. Meci greu in La Liga pentru liderul Atletico Madrid care se va deplasa pe terenul celor de la Bilbao. Gazdele se afla pe locul 4 si trec printr-o perioada destul de buna, fiind neinvinsi de 6 etape. Credem ca madrileni pot obtine cele 3 puncte, insa pentru siguranta recomandam pariu cu DNB.

Biletul zilei 29-03-2014

Arsenal v Manchester City 2 solist
Stuttgart v Dortmund ambele echipe dau gol
Bilbao v Atletico victorie Atletico cu DNB
dsf231