Biletul zilei 29-01-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 4.28. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314872098905

Primul meci de pe bilet este un super duel intre Tottenham si Manchester City, echipa lui Chiriches incearca sa prinda un loc de Liga Campionilor iar echipa lui Pantilimon se bate la titlu. Ca si in partida tur noi credem ca City va castiga acest joc, poate nu la fel de clar ca atunci insa valoarea lotului este mult peste a celor de la Tottenham, care pe teren propriu nici nu se descurca foarte bine, au pierdut 0:5 cu Liverpool si au inregistrat alte rezultate destul de proaste.

Miercuri seara de la ora 21:00 vom aveam o restanta in Bundesliga acolo unde Stuttgart si compania vor incerca sa nu primeasca multe goluri de la Bayern Munchen. Parcursul de senzatie a echipei lui Guardiola ne face sa credem ca va continua si cu Stuttgart, o echipa mediocra ce a pierdut in ultima etapa si a primit gol in ambele reprize, recomandarea noastra este “Bayern da gol in ambele reprize”. Ultima partida este din Premier League, acolo unde Chelsea va primi vizita unei echipe modeste, este vorba de West Ham. Ca si in ultimele partide de pe teren propriu a “albastrilor” ne asteptam la peste 2.5 goluri si victorie Chelsea.

Biletul zilei 29-01-2014

Tottenham – Manchester City 2 solist
Stuttgart – Bayern oaspetii dau gol in ambele reprize
Chelsea – West Ham 1 si peste 2.5 goluri
DC56895434254