Biletul zilei 28-12-2013


Pentru astazi avem un bilet format din 4 evenimente cu o cota totala de 7. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314572061755

Primul eveniment de pe bilet este cel dintre Cardiff si Sunderland, un duel din partea a 2-a a clasamentului unde noi credem ca oaspetii nu vor pierde, mai ales ca vin dupa un rezulat foarte bun la Everton, si au un moral bun. Cel mai dezechilibrat meci al zilei este cel dintre City si Crystal, partida in care noi ne asteptam sa vedem cel putin 3 goluri marcate de gazde asa cum s-a intamplat in 4 din ultimele 5 confruntari de pe teren propriu.

O partida in care vom miza pe goluri este cea dintre Norwich si United, mai exact over 2.5, in ultimele 5 deplasari a “diavolilor rosii” am avut parte de meciuri spectaculoase cu minim 3 goluri. Ultimul meci de astazi de pe biletul nostru este cel dintre Hull City si Fulham, cele 2 echipe au fost inconstante in acest tur, de aceea ne este destul de greu sa alegem un castigator la finalul partidei, indicatia noastra fiind ambele echipe dau gol.

Biletul zilei 28-12-2013

Cardiff – Sunderland sansa dubla X2
Manchester City – Crystal Palace gazdele dau peste 2.5 goluri in meci
Norwich – Manchester United peste 2.5 goluri in meci
Hull – Fulham ambele echipe dau gol
DC43DFDF