Biletul zilei 28-11-2013


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente din Europa League cu o cota totala de 8.22. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314272189415

Primul eveniment de pe biletul nostru este dintre Dnipro si Pandurii, un meci in care vom miza pe victoria gazdelor, puteti incerca si handicap -1, echipa noastra nu mai are nicio sansa pentru calificare iar gazdele vor trage la victorie pentru ca in ultima etapa joaca cu Fiorentina, un meci destul de dificil.

In grupa G se intalnesc primele 2 locuri: Genk cu Dinamo Kiev, partida in care noi credem ca Genk nu va pierde pe teren propriu acest meci mai ales ca in tur a reusit sa castige pe terenul celor de la Dinamo cu scorul de 0:1. Un alt meci in care vom miza pe sansa dubla 1X este cel dintre Ludogorets si PSV, gazdele sunt pe primul loc cu 3 victorii si un singur egal in ultima etapa cu Odessa, de aceea noi credem ca nu vor pierde pe teren propriu.

Wigan are un meci destul de dificil in seara asta cu Waregem, o partida pe care daca Wigan o va castiga isi va asigura calificarea in primavara Europa League. Echipa lui Raul Rusescu va primi in seara asta vizita celor de la Estoril, o partida in care ne asteptam ca si in meciul tur la peste 2.5 goluri si o victorie a spaniolilor.

Biletul zilei 28-11-2013

Dnipro – Pandurii 1 solist
Genk – Dinamo Kiev sansa dubla 1X
Ludogorets – PSV sansa dubla 1X
Wigan – Waregem 1 cu DNB (in caz de egal primim cota 1)
Sevilla – Estoril 1 si peste 2.5 goluri
bilet-joi-uel-cota-8