Biletul zilei

Biletul Zilei 28-10-2023 recomandat de catre Claudiu Hood

Varianta Zilei are în componență șase evenimente, unde golurile în mod normal nu vor lipsi, cu start la ora 17, vă propun o cotă totală 11.90.


Unibet
Unibet

Bayern - Darmstadt

Harry Kane minim 2 șuturi pe poartă


Unibet

Charlton - Bolton

Ambele echipe marchează


Unibet

Barcelona - Real Madrid

Bellingham minim 1 șut pe poartă


Unibet

Yverdon - Winterthur

Ambele echipe marchează


Unibet

Auxerre - Dunkerque

Auxerre înscrie minim 2 goluri


Unibet

Juventus - Verona

Juventus înscrie minim 2 goluri


Unibet

Biletul Zilei 28.10 oferit de Claudiu Hood

Cota totală

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum
  • Biletul Zilei 28 Octombrie are în componență șase evenimente și avem 2 jucători care trebuie să își arate potențialul ofensiv astăzi, avem 2 potențiale evenimente de GG și două echipe de la care mă aștept să înscrie minim 2 goluri în meci.
  • Bayern Munchen - Darmstadt - Harry Kane s-a integrat bine cu 9 goluri deja marcate și 4 pase de gol, mă aștept de la el în acest meci să execute minim 2 șuturi pe poartă. Nu ar trebui să fie greu având în vedere adversarul pe care Bayern îl întâlnește în această rundă. Bayern cea mai ofensivă echipă din actualul sezon întâlnește o echipă care în zona defensivă stă rău, doar Bochum și Mainz au primit mai multe goluri față de Darmstadt. Echipa oaspete de azi având o medie aproximativ de 3 goluri primite/eveniment. Bayern are ocazia de a marca multe goluri azi, unul din protagoniști poate fi chiar Harry Kane, de la el ne așteptăm la șuturile pe poartă!
  • Charlton - Bolton este un eveniment de tip GG, golurile nu vor întârzia să apară. Atât Bolton cât și Charlton se află într-o situație pro în privința aportului ofensiv, fiecare cu 11 goluri marcate în urma ultimelor 5 jocuri disputate. În ultimele 6 întâlniri directe G-G ul a fost înregistrat, în ultimele 5 întâlniri directe am avut chiar GG3+ înregistrat, marcându-se 18 goluri. Câte se vor înscrie oare azi?
  • Barcelona - Real Madrid - Bellingham are misiunea pentru noi de a șuta măcar odată pe spațiul porții și nu ar trebui să avem mari emoții. Girona s-a impus ieri seară în fața celor de la Celta Vigo (gol în minutul 91) și ocupă fotoliul de lider, cu 9 victorii, 1 egal și doar o înfrângere suferită și o pot nominaliza surpriza frumoasă de pe bătrânul continent în acest sezon 2023-2024. Girona cu 28 puncte câștigate, Real Madrid cu 25 puncte obținute și Barcelona cu 24 puncte adunate. Girona are 1 meci în plus disputat și se mulțumește cu un egal în El Clasico. Un motiv în plus ca ambele formații să își dorească victoria în 28 Octombrie, Barcelona nu are voie să piardă, Real s-ar duce la 4 puncte de catalani. Partea frumoasă constă în faptul că Atletico are 22 puncte și 2 jocuri mai puțin disputate față de Girona și 1 mai puțin față de Real și Barca. Dacă mă întrebați - aș alege Atletico să surclaseze cele 3 echipe menționate mai sus în acest sezon. Astfel Girona și Atletico Madrid pot profita în această etapă dacă în El Clasico avem un egal. Atât Real cât și Barcelona mă îndoiesc că se vor mulțumi totuși cu un egal și vor încerca să înscrie încă din prima repriză. Zece goluri s-au înscris în urma ultimelor 3 întâlniri directe, câte se vor marca oare azi și Bellingham o să fie oare unul din jucătorii cheie al acestui El Clasico?
  • Yverdon - Winterthur - un nou meci de GG, precum cel din Anglia, oaspeții nu ne-au dezamăgit în ultimele luni. Winterthur vine după 8 GG uri înregistrate consecutiv și m-au ajutat mult când a venit vorba despre ponturile bazate pe numărul total de goluri înscrise în eveniment. Winterthur cu 11 GG uri înregistrate în urma ultimelor 12 jocuri încheiate, hai cu încă un eveniment pe placul nostru! 20 goluri s-au marcat în urma ultimelor 5 meciuri disputate de către echipa oaspete, 32 goluri în urma ultimelor 8 evenimente încheiate, chiar și ultimele 2 întâlniri directe au avut după fluierul final GG ul bifat.
  • Mergem în Ligue 2 în Franța, în fotbalul din hexagon unde Auxerre are o misiune aparent ușoară cu Dunkerque. Auxerre cu 6 victorii, 4 egaluri și 1 înfrângere doar suferită caută promovarea și avem cel mai ofensiv lot din această ligă, cu 24 goluri marcate în urma celor 11 runde încheiate. Echipa oaspete este lanterna roșie - Dunkerque cu 1 victorie, 3 egaluri și 7 înfrângeri suferite și cu 20 goluri primite. Auxerre se află la 3 puncte de fotoliul de lider și în funcție de rezultatele înregistrate în această etapă - teoretic poate urca pe fotoliul de lider. Până la a ne gândi ce face Laval și Angers, Auxerre trebuie să înscrie goluri în această seară în fața echipei care ocupă ultimul loc în clasament!
  • Juventus primește vizita celor de la Verona, o luptă interesantă se dă în această etapă pentru ocuparea fotoliului de lider. Inter ocupă locul 1 cu 22 puncte, AC Milan locul secund cu 21 puncte și Juventus ocupă locul 3 cu 20 puncte, Napoli fiind ocupanta locului 4, cu 17 puncte obținute. Bătrâna doamnă ca să rămână în acea postură de candidată serioasă la câștigarea campionatului are nevoie de cele 3 puncte puse în joc și ca acest lucru să se întâmple trebuie să înscrie minim 2 goluri azi. Verona fără victorie în urma ultimelor 7 meciuri disputate și cu doar 2 victorii obținute în ultimele 10 deplasări.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri