Biletul zilei 28-09-2014


Biletul zilei este format din 6 evenimente cu o cota totala de 34. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0317311564379

Primul meci de astazi este de la ora 13:00 din La Liga intre echipa lui Contra, Getafe si Malaga. Gazdele se afla pe locul 19 cu o victorie si 4 infrangeri, oaspetii nu stau nici ei foarte bine insa la ultimul joc cu Barcelona au jucat foarte bine, reusind sa nu primeasca gol, ceea ce ne face sa mizam pe un X2. Tot din Spania avem un alt meci extrem de interesant intre Real Sociedad si Valencia, gazdele nu trec printr-o perioada prea buna insa oaspetii sunt pe val, cu 4 victorii consecutive. Credem ca vom vedea o partida cu goluri la ambele porti. In Premier League avem astazi un singur joc, West Brom va juca pe teren propriu cu nou promovata Burnley, o sansa buna pentru gazde de a obtine 3 puncte in fata unei echipe mai slabe si cu putina experienta in prima divizie engleza.

casino-sb

Meciul zilei din Ligue 1 este cel dintre Marseille si St. Etienne, 2 echipe ce sunt despatite de doar 2 puncte. Suntem de parere ca vom avea parte de un meci ofensiv, Marseille e clar ca va ataca inca de la inceput, motiv bun pentru St. Etienne sa isi puna in aplicare jocul bun de contraatac. Astazi din Romania am ales 2 jocuri pe care mizam, de la 18:30 Viitorul primeste vizita celor de la Petrolul, “lupii-galbeni” au de luat o revansa dupa infrangerea din sezonul trecut, asa ca recomandam 2 solist. Celalalt joc este unul foarte tare, intre Steaua si Astra 2 echipe ce se lupta pentru titlu. Conform cotelor stelistii sunt mari favoriti, noi credem ca si Astra va avea un cuvant de spus in acest derby, de aceea vom miza pe pariul GG.

Biletul zilei 28-09-2014

West Brom – Burnley 1 solist
Marseille – St.Etienne ambele echipe dau gol
Getafe – Malaga sansa dubla X2
Sociedad – Valencia ambele echipe dau gol
Viitorul – Petrolul 2 solist
Steaua – Astra ambele echipe dau gol
biletul-zilei-28-09-2014