Biletul zilei 28-01-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 5.15. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314872091209

Incepem biletul cu un super derby, cel dintre Liverpool si Everton, doua echipe ce au un sezon foarte bun, Liverpool se afla pe locul 4 iar oaspetii pe locul 6 la doar un punct in spatele marei rivale. Liverpool are al 2-lea cel mai bun atac din Premier League si la fel ca in meciul tur noi ne asteptam sa vedem un joc frumos cu goluri in ambele porti.

Tunarii se vor deplasa in aceasta etapa la Southampton, un adversar destul de incomod dar care ar trebui sa fie invins, totusi Arsenal are un lot mult mai valoros si trece printr-o perioada foarte buna. Elevii lui Wenger au cel mai bun atac din deplasare dupa Liverpool asa ca noi credem ca victoria lor este un pariu destul de bun. Un meci la retrogradare vom avea intre Swansea si Fulham, 2 echipe ce sunt despartide de doar 2 puncte. Ambele formatii se afla in pericol de a retrograde asa ca vor cauta in acest joc sa obtina cele 3 puncte, iar pentru asta trebuie sa atace si sa marcheze, de aceea vom miza pe pariul “ambele marcheaza”.

Biletul zilei 28-01-2014

Liverpool – Everton ambele echipe dau gol
Southampton – Arsenal 2 solist
Swansea – Fulham ambele echipe dau gol
DC54856968