Biletul zilei 27-11-2013


Pentru astazi avem un bilet format din 3 evenimente din Liga Campionilor cu o cota totala de 9.70. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314262098944

Primul meci de pe biletul nostru este din grupa A, acolo unde Leverkusen va primi vizita celor de la Manchester United. Ne asteptam la aceasta partida sa vedem un joc echilibrat, cele 2 echipe se afla pe primele 2 locuri in grupa si cu un egal ambele formatii ar fi multumite de aceea mizam pe rezultat final X.

Ca si in meciul tur ne asteptam la goluri multe in partida din Spania dintre Real Madrid si Galatasaray. Real Madrid se afla pe primul loc in grupa B si are 6 puncte avans fata de urmatoarea clasata, adversara de astazi Galata. Credem ca peste 2.5 goluri este cel mai bun pronostic deoarece Real fiind aproape calificata nu va mai trata lafel de serios meciul de astazi ca cel din tur.

Ultimul meci de pe biletul nostru de astazi este cel dintre Anderlecht si Benfica, o partida destul de echilibrata in care oaspetii au nevoie de victorie la cea mai slaba echipa din grupa pentru a mai spera la locul 2 in grupa C, grupa din care mai fac parte Olympiakos si PSG, asadar 2 solist este pariul nostru intr-o cota de 2.10.

Speram ca astazi sa avem o zi buna fara surprize ca aseara, cand echipe precum Ajax sau Basel au reusit rezultate surprizatoare.

Biletul zilei 27-11-2013

Leverkusen – Manchester United rezultat final X
Real Madrid – Galatasaray peste 2.5 goluri in meci
Anderlecht – Benfica 2 solist
bilet-miercuri-cote-9