Biletul zilei 27-04-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.13. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315761840775

Primul meci de pe biletelul nostru este din La Liga acolo unde Villarreal va primi vizita celor de la Barcelona, intr-un weekend foarte trist pentru catalani dar si pentru toata Spania, fostul antrenor al “extraterestrilor” Tito Vilanova a decedat in urma cu cateva zile. Ne asteptam din partea Barcelonei sa obtina o victorie pentru fostul lor antrenor intr-o cota de 1.45.

Tot din Spania este si disputa dintre Bilbao si Sevilla. Bilbao are sansa sa-si asigure in proportii mari locul al 4-lea daca va obtine in aceasta seara cele 3 puncte cu Sevilla, echipa ce se afla intr-o perioada destul de incarcata, cu meciuri in semifinalele Europa League. Goluri ne asteptam sa vedem in Bundesliga la ultima partida a zilei dintre Schalke si Gladbach 2 echipe care practica un bun joc ofensiv insa care nu se descurca prea bine in aparare. Credem ca vom vedea goluri in ambele porti asa cum s-a intampla la ultima intalnire directa dintre cele 2 formatii.

Biletul zilei 27-04-2014

Villarreal vs Barcelona 2 solist
Bilbao vs Sevilla victorie Bilbao cu DNB
Schalke vs ‘Gladbach ambele echipe dau gol
DC568543589

Statistica biletul zilei aprilie: 3 W – 9 L