Biletul zilei 27-02-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 4.40. Codul pentru agentia SuperBet este acesta W0315172270516

Joi seara vom avea un meci interesant intre Napoli si Swansea, meci care surprinzator nu ne-a adus niciun gol in mansa tur, ceea ce credem noi ca nu o sa se intample si astazi. Napoli a aratat ca pe teren propriu este o forta si marcheaza mai mereu iar oaspetii in meciul tur la cum au jucat meritau sa marcheze minim 3 goluri, asadar 2 sau 3 goluri este pariul nostru pentru acest joc.

Juventus si-a facut returul usor dupa victoria cu 2:0 in fata celor de la Trabzonspor. Italienii pot acum chiar sa piarda acest joc, ceea ce nu este exclus mai ales ca pe Juventus Arena turcii au arat un joc destul de bun mai ales in a 2-a repriza. Asadar pariul nostru este victoria turcilor cu handicap asiatic +1.5. Ultima partida este din Spania acolo unde Sevilla va primi vizita celor de la Maribor. In tur am avut parte de un meci frumos cu multe goluri asa ne asteptam sa vedem si joi seara, de aceea mizam pe over 2.5 goluri.

Biletul zilei 27-02-2014

Napoli v Swansea 2 sau 3 goluri in meci
Trabzonspor v Juventus victorie Trabzonspor cu handicap +1.5
Sevilla v Maribor peste 2.5 goluri
Untitled