Biletul zilei 26-11-2013


Astazi avem un bilet format din 4 evenimente cu o cota totala de 9.32. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314251989426

Primul eveniment de pe biletul nostru este din grupa F acolo unde Arsenal va primi vizita celor de la Marseille pe Fly Emirates. Gazdele trebuie sa castige aceasta grupa de aceea noi mizam pe victoria lor iar pentru o cota mai mare vom combina cu peste 2.5 goluri, oaspetii in fiecare meci de pana acum din grupa au facut doar meciuri de over.

Un alt meci din grupa F foarte tare este cel dintre Dortmund si Napoli, cele 2 echipe se afla la egalitate iar cine va castiga acest meci isi va asigura in proportii mari calificarea in primavara UCL. 1.62 este cota pentru victorie Dormund, o cota destul de riscanta daca tinem cont de absentele foarte importante din aparare a nemtilor, de aceea noi vom miza pe golori, cel putin 3 in meci.

Chelsea are astazi o deplasare la Basel, un meci in care londonezii vor dori sa-si ia revansa dupa infrangerea din tur cu scorul de 1:2. Noi credem ca echipa lui Mourinho va castiga acest meci intr-o cota foarte frumoasa de 1.85. La celalalt meci din grupa E vom miza tot pe oaspeti la Steaua – Schalke, partida in care nemtii au nevoie de victorie pentru a-si asigura in mare parte calificarea in optimile Ligii Campionilor.

Biletul zilei 26-11-2013

Arsenal – Marseille 1 si peste 2.5 goluri
Dortmund – Napoli peste 2.5 goluri
Basel – Chelsea 2 solist
Steaua – Schalke 2 solist
bilet-mati-ucl-cota-9