Biletul zilei 26-03-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.50. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315441991248

Primul meci de pe biletul nostru de astazi este unul foarte interesant, Sevilla va fi gazda celor de la Real Madrid intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 30 din La Liga. Sevilla a castigat etapa trecuta in deplasare la Osasuna cu scorul de 1:2 si astfel a ajuns la a 5-a victorie consecutiva. Dupa cum bine stiti Real a pierdut in etapa trecuta cu Barcelona intr-un meci nebun incheiat 3:4. Desi Sevilla se afla intr-o forma foarte buna nu trebuie sa uitam ca a jucat cu echipe destul de slabe, cu exceptia lui Sociedad au fost echipe din jumatatea a 2-a clasamentului. Mizam pe o victorie a madrilenilor la o cota destul de atractiva.

Avem miercuri meciuri si in Bundesliga, noi am ales partida dintre ocupanta locului 8 Augsburg si Leverkusen, echipa ce se afla in prezent pe 4. Oaspetii risca sa piarda ultimul loc de UCL daca nu isi vor reveni din aceasta forma proasta, de 6 etape nu au mai obtinut o victorie. Gazdele se afla la doar 2 punte de locul 6, ultimul de Europa League asa ca in acest duel cu siguranta vom vedea dorinta de victorie din partea ambelor formatii, asa ca un pariu bun este cel pe goluri. Goluri ne asteptam sa vedem si in Premier League acolo unde Liverpool are un meci usor cu echipa de pe locul 18 Sunderland. “Cormoranii” ne-au obisnuit cu meciuri cu goluri multe, asa ne asteptam sa fie si astazi.

Biletul zilei 26-03-2014

Sevilla v Real Madrid 2 solist
Augsburg v Leverkusen ambele echipe dau gol
Liverpool v Sunderland peste 2.5 goluri
DC54352345