Biletul zilei 25-11-2013


Astazi avem un bilet format din doar 4 evenimente cu o cota totala de 10. Codul pentru agentia SuperBet este aceasta: W0314241918434

Primul eveniment de pe biletul nostru este din Liga 1 acolo unde FC Brasov va primi vizita celor de la CFR Cluj, o partida in care vom miza pe oaspeti care au o valoare superioara si sunt intr-o forma mult mai buna decat gazdele. Un alt meci din Romania pe care vom paria este cel dintre Petrolul si Viitorul, un meci dezechilibrat, gazdele se bat pentru campionat iar oaspetii incearca sa evite retrogradarea, asadar nu putem decat sa mizam pe o victorie clara a „lupilor galbeni”.

In Serie A vom avea ultimul meci din aceasta etapa intre AS Roma si Cagliari, dupa 2 egaluri cu echipe slabute romanii trebuie sa castige acest meci destul de usor cu o echipa din subsolul clasamentului pentru a trece din nou pe primul loc. Ultimul meci de pe biletul nostru este din Premier League acolo unde West Brom va primi vizita celor de la Aston Villa, un meci destul de echilibrat in care ne asteptam sa vedem putine goluri, mai exact sub 2.5 goluri cotat cu 1.80.

Biletul zilei 25-11-2013

Brasov – CFR Cluj 2 solist
Petrolul – Viitorul victorie Petrolul cu handicap -1.5
West Brom – Aston Villa sub 2.5 goluri in meci
Roma – Cagliari 1 solist
luni-ticket