Biletul zilei 24-11-2013


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 9. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314231829738

Primul eveniment de pe biletul nostru este din Liga 1, acolo unde Astra Giurgiu va primi vizita nou promovatei Botosani. Astra daca va bate in seara asta poate trece pe primul loc, peste Steaua Bucuresti, de aceea noi credem ca 1 solist este cel mai bun pronostic.

In Bundesliga avem o partida foarte interesanta si echilibrata intre Werder Bremen si Mainz, partida in care noi mizam pe sansa dubla 1X, jucand acasa noi credem ca Werder nu va pierde acest meci. Un meci la care ne asteptam sa vedem goluri este cel din Olanda, acolo unde echipa de pe locul 2 Vitesse va juca pe terenul celor de la Eagles, peste 2.5 goluri fiind pariul nostru.

Cardiff City va primi astazi vizita celor de la Manchester United, partida in care noi mizam pe experienta si valoarea superioara a oaspetilor, daca vor castiga diseara vor trece pe locul 4, asadar victorie M. United intr-o cota de 1.6. Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Udinese si Fiorentina partida din Serie A la care ne asteptam ca forma mai buna prin care trece Fiorentina sa se vada in joc si oaspetii sa nu piarda acest meci.

Biletul zilei 24-11-2013

Astra – Botosani 1 pauza 1 final
Werder – Mainz sansa dubla 1X
Cardiff – United 2 solist
Eagles – Vitesse peste 2.5 goluri
Udinese – Fiorentina sansa dubla X2
duminica-bilet-cota-9