Biletul zilei 24-02-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu cota totala de 3.94. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315141992905

Liderul din Liga 1 se va deplasa pe terenul celor de la Concordia intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 20. Dupa meciul de acum o saptamana dintre cele 2 echipe credem ca Concordia nu are nicio sansa mai ales ca si la acest joc nu se vor putea baza pe mai multi jucatori importanti, asadar victorie Steaua este pontul zilei.

Meciul care incheie etapa cu numarul 25 din La Liga este cel dintre echipa de pe locul 10 Espanyol si echipa clasata pe ultimul loc de Europa League (6) Villarreal. Cele 2 echipe sunt apropiate ca valoare, asta s-a vazut si in meciul tur cand “galbenii” s-au impus la limita cu 2:1. Ca si la acel joc ne asteptam si astazi sa vedem goluri in ambele porti. In Serie A avem un meci interesant intre revelatia acestui sezon Parma care va primi vizita celor de la Fiorentina. Mai mereu meciurile dintre cele 2 echipe au fost echilibrate, in 3 din ultimele 4 confruntari directe am avut parte de egal la final asa ca nu este exclus ca si la acest joc sa vedem un egal cel putin la pauza.

Biletul zilei 24-02-2014

Concordia v Steaua 2 solist
Espanyol v Villarreal ambele echipe dau gol
Parma v Fiorentina pauza sau final X
Untitled