Biletul zilei 24-01-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.40. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314831747928

Primul eveniment este din Cupa Angliei acolo unde vom avea un duel intre Arsenal si Coventry. Meciul dupa cum o arata si cotele este unul foarte dezechilibrat, gazdele trec printr-o perioada exceptioanala, fiind lideri in Premier League si vor primi vizita unei echipe destul de slabe din League One, Coventry care se afla doar pe locul 11. Credem ca un pariu bun este 1 si peste 2.5 goluri, ne asteptam ca tunarii sa castige la scor.

Meciul zilei de vineri va fi cu siguranta cel dintre M’Gladbach si Bayern, un duel foarte interesant intre locul 3 si locul 1 din Bundesliga. Meciurile foarte bune facute pe teren propriu de Borussia ne fac sa credem ca pot pune probleme celor de la Bayern chiar daca in deplasare echipa condusa de Guardiola a primit doar 3 goluri, pariul nostru va fi “ambele marcheaza”. Ultimul meci este din Spania acolo unde Celta Vigo va fi gazda ultimei clasate Betis. Cu nicio victorie pana acum in deplasare noi credem ca Betis va fi tinta sigura pentru Celta Vigo care are nevoie de puncte pentru a iesi din zona “minata” a campionatului, pentru siguranta recomandam 1 cu DNB.

Biletul zilei 24-01-2014

Arsenal – Coventry 1 si peste 2.5 goluri
M’gladbach – Bayern ambele echipe marcheaza
Celta Vigo – Betis victorie Celta cu DNB (in caz de egal primim cota 1)
DC895956954