Biletul zilei 23-11-2013


Astazi avem un bilet format din 4 evenimente cu o cota totala de 9. Codul pentru agentia SuperBet este aceasta: W0314221734858

Primul eveniment de pe biletul nostru este din Premier League acolo unde Arsenal va primi vizita celor de la Southampton. Tunarii au primit gol pe teren propriu in 3 din ultimele 5 partide iar oaspetii au dat gol in 4 meciuri din ultimele 5 deplasari, asadar vom miza pe „GG” la acest meci.

In Serie A avem un meci ce se anunta foarte interesant intre ocupanta locului 3 Napoli si ocupanta locului 11 Parma. In ultimele 5 confruntari directe am avut parte de goluri, mai exact de cel putin 3 goluri iar ambele echipe au marcat asa ca noi mizam pe o victorie a celor de la Napoli si peste 2.5 goluri in meci.

La meciul zilei de astazi dintre Dortmund si Bayern vom miza pe oaspetii, Borussia nu trece printr-o perioada foarte buna are si cativa jucatori accidentati, iar la Bayern desi va lipsi Ribery sunt jucatori destul de buni care il pot inlocui. La ultima partida de pe biletul nostru dintre Almeria si Real Madrid ne asteptam la cel putin un gol din partea gazdelor care vin dupa 3 victorii in campionat, iar Real este o echipa care primeste goluri.

Biletul zilei 23-11-2013

Arsenal – Southampton ambele marcheaza
Dortmund – Bayern 2 cu DNB (la egal primim cota 1)
Napoli – Parma 1 si peste 2.5 goluri
Almeria – Real Madrid gazdele dau gol
sambata-bilet-cota-9