Biletul zilei 23-02-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 6.48. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315131884702

Primul meci de pe biletul nostru este din Liga 1 acolo unde ii vom vedea la lucru de la ora 20:30 pe Mutu si Zicu contra celor de la Brasov. Credem ca “lupii-galbeni” au forta sa obtina cele 3 puncte din acest joc dar pentru siguranta recomandam DNB. Liverpool va juca in primul meci al zilei din PL cu Swansea, echipa ce vine dupa o remiza fara goluri cu Napoli in Europa League. Mizam pe forta de pe teren propriu a lui Liverpool, minim 3 goluri ne asteptam sa vedem. Liderul din Franta PSG se va deplasa pe terenul celor de la Toulouse care in prezent se afla pe locul 10. Nu credem ca in acest moment parizienii pot fi opriti au un moral bun dupa victoria din Liga asa ca mizam si duminica pe victoria lor.

Din Serie A am ales sa mizam pe victoria celor de la Inter inmpotriva lui Cagliari, in ultimele partide gazdele au aratat o forma buna de aceea credem ca nu se pot incurca de o echipa care nu a obtinut nicio victorie in deplasare in acest sezon. Primul meci al zilei din La Liga este cel dintre Vallecano si Sevilla, 2 echipe ce ne-au obisnuit in ultimele meciuri cu goluri multe marcate, asa ne asteptam si la acest joc, over 2.5 fiind pariul nostru.

Biletul zilei 23-02-2014

Brasov v Petrolul victorie Petrolul cu DNB
Liverpool v Swansea peste 2.5 goluri
Toulouse v PSG 2 solist
Inter v Cagliari 1 solist
Vallecano v Sevilla peste 2.5 goluri
DC2085644324