Biletul zilei 22 octombrie 2015: Perioada grea traversata de marseillezi

Pe biletul zilei vom plasa doua meciuri din Europa League ale unor formatii franceze care nu trec tocmai prin perioade bune.

Vom incepe cu partida dintre Braga si Marseille. Formatia care sezonul trecut a terminat pe 4 in Franta se afla acum abia pe locul 16. In precedentele 6 partide Marseille a obtinut 3 remize, suferind 3 infrangeri. In Europa League aceasta are 3 puncte, dupa victoria din prima etapa contra lui Groningen. De partea cealalta, Braga are 5 victorii si o remiza in ultimele 6 partide, in Europa League castigand ambele meciuri cu 1-0. Va fi interesant de vazut ce se va intampla aici, insa eu nu as vedea goluri de ambele parti.

Cealalta partida de pe biletul zilei se va disputa intre Bordeaux si Sion. Francezii sunt ceva mai sus ca marseillezii in campionat, ocupand locul 14, in Europa League avand doua remize. Nici Sion nu straluceste prea mult in campionat, aflandu-se la jumatatea lui, insa in grupele Europa League merge destul de bine, avand 4 puncte. Elvetienii nu au nicio victorie in precedentele 5 partide, in toate acestea marcandu-se maxim doua goluri. Bordeaux are o singura victorie si 5 egaluri in ultimele 8 partide, de aici tragand concluzia ca astazi nu vom vedea mai mult de doua reusite, la fel cum opinez ca se va intampla si acum.

Biletul zilei 22 octombrie 2015: Perioada grea traversata de marseillezi

Biletul zilei 22 octombrie 2015: Perioada grea traversata de marseillezi

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune cota 6 din champions league ! Madalin mizeaza pe ucl Pentru astazi avem un bilet cu cota finala aproximativ 7 din doar 4 evenimente,pronosticurile DA = ambele echipe marcheaza in cele 90 de minute.
Biletul zilei – 22-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei 22 Noiembrie! 4 evenimente ce le vom urmări cu mare interes! EUROPA: UEFA Youth League - Grupe - Runda 5 Atl. Madrid U19 - AS Roma U19 22.11.2017 15:00 EUROPA: Liga Ca...
Bilete Pariuri : Un jucator din Suceava a dat lovitura in weekend ! Un parior din Suceava a castigat peste 35.000 lei 9 solisti cu noroc pentru un jucator din Suceava,el a mizat 200 ron doar pe solisti,toate cele 9 pronosticuri au fost castigatoare,iar jucatorul a in...