Biletul zilei 22 octombrie 2015: Perioada grea traversata de marseillezi

Pe biletul zilei vom plasa doua meciuri din Europa League ale unor formatii franceze care nu trec tocmai prin perioade bune.

Vom incepe cu partida dintre Braga si Marseille. Formatia care sezonul trecut a terminat pe 4 in Franta se afla acum abia pe locul 16. In precedentele 6 partide Marseille a obtinut 3 remize, suferind 3 infrangeri. In Europa League aceasta are 3 puncte, dupa victoria din prima etapa contra lui Groningen. De partea cealalta, Braga are 5 victorii si o remiza in ultimele 6 partide, in Europa League castigand ambele meciuri cu 1-0. Va fi interesant de vazut ce se va intampla aici, insa eu nu as vedea goluri de ambele parti.

Cealalta partida de pe biletul zilei se va disputa intre Bordeaux si Sion. Francezii sunt ceva mai sus ca marseillezii in campionat, ocupand locul 14, in Europa League avand doua remize. Nici Sion nu straluceste prea mult in campionat, aflandu-se la jumatatea lui, insa in grupele Europa League merge destul de bine, avand 4 puncte. Elvetienii nu au nicio victorie in precedentele 5 partide, in toate acestea marcandu-se maxim doua goluri. Bordeaux are o singura victorie si 5 egaluri in ultimele 8 partide, de aici tragand concluzia ca astazi nu vom vedea mai mult de doua reusite, la fel cum opinez ca se va intampla si acum.

Biletul zilei 22 octombrie 2015: Perioada grea traversata de marseillezi

Biletul zilei 22 octombrie 2015: Perioada grea traversata de marseillezi

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul Europa League – 20-02-2018 – Claudiu Hood Biletul Europa League! 3 evenimente propuse, primele 2 cu start la ora 20 00-Joi! 1 meci cu start la ora 22 05! Un trio pe baza căruia puteți profita Live! Evident nu lipsește și confr...
Biletul Champions League – 20-02-2018 – Claudiu Hood Biletul Champions League! Format din 4 evenimente! 2 meciuri se disputa azi! 2 evenimente mâine! Avem 3 propuneri în opinia mea bine alese și 1 eveniment cotă 2.00 unde sper că am fost...
BILETUL ZILEI – 20-02-2018 – MARIAN ROMASCU Pronosticul meu: 2Pronosticul meu: 1/1Pronosticul meu: 2Pronosticul meu: 1Inspiratie maxima si spor la castiguri!