Biletul zilei 22-11-2013


Astazi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 8. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314211662949

In Liga 1 avem 2 meciuri pe care vom paria astazi, primul meci este cel dintre Otelul Galati si Vaslui, ne asteptam aici la un meci echilibrat cu putine goluri, sub 2.5 goluri fiind pariul nostru. Alt meci pe care vom paria este cel dintre Ceahlaul si Timisoara, partida in care ne asteptam la o victorie a gazdelor cotata cu 1.65.

Un meci foarte interesant va avea loc astazi in Germania acolo unde Stuttgart va primi vizita celor de la Borussia M’gladbach, un joc in care ne asteptam la goluri in ambele porti. In Ligue 1 din Franta avem un singur meci astazi, este vorba de partida dintre echipa lui Adi Muti Ajaccio si Marseille, meci in care ne asteptam ca oaspetii sa nu piarda.

Ultimul meci de pe biletul nostru este cel dintre Valladolid si Oasasuna, partida din Primera Division este destul de dificila pentru pariori, cele 2 echipe fiind din a 2-a parte a clasamentului vom miza aici pe sub 2.5 goluri in meci.

Biletul zilei 22-11-2013

vineri-bilet
Otelul – Vaslui sub 2.5 goluri in meci
Ceahlaul – Timisoara 1 solist
Ajaccio – Marseille sansa dubla X2
Stuttgart – M’gladbach ambele echipe dau gol
Valladolid – Osasuna sub 2.5 goluri in meci