Biletul zilei 22-03-2014


Biletul zilei de astazi este format din 3 evenimente cu o cota totala de 2.60. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315401663667

Super meci astazi in prima liga din Anglia, Chelsea Londra va fi gazda celor de la Arsenal Londra. Chelsea vine dupa o infrangere in ultima etapa la Aston Villa scor 1:0, infrangere ce o poate costa titlul. Oaspetii au un moral foarte bun dupa victoria contra celor de la Tottenham scor 0:1. Mizam pe experienta si valoarea lotului superior a celor de la Chelsea in acest joc, insa pentru siguranta recomandam pariul cu DNB pe “albastri”.

Goluri multe ne asteptam sa vedem la jocul dintre Manchester City si Fulham. Gazdele se afla in lupta doar pentru titlu, asa ca nu ne asteptam sa se incurce de ultima clasata. Al doilea cel mai bun atac contra cea mai slaba aparare se vor intalni la acest duel, de aceea credem ca minim 3 goluri in meci este un pariu destul de sigur. Ultima partida de pe biletelul nostru este din Liga 1, ocupanta locului 10 Concordia va primi vizita celor de la Petrolul care in prezent ocupa pozitia a 3-a. Credem ca la acest joc Razvan Lucescu poate obtine prima victorie pe banca “lupilor” mai ales ca vor intalni o echipa mult inferioara valoric.

Biletul zilei 22-03-2014

Chelsea vs Arsenal victorie Chelsea cu DNB
Manchester City vs Fulham peste 2.5 goluri
Concordia vs Petrolul victorie Petrolul cu DNB
DC343546546