Biletul zilei 22-02-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 8.67. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315121792150

Singurul meci al zilei din Liga 1 este unul foarte interesant intre o fosta campioana Otelul Galati si ocupanta locului secund in campionatul trecut – Pandurii Targu Jiu. Otelul se lupta in acest sezon la evitarea retrogradarii pe cand oaspetii se bat pentru un loc de Europa League. Noi credem ca vom vedea goluri in ambele porti asa cum s-a intamplat in partida tur. Goluri multe ne asteptam sa vedem si la partida din Bundesliga dintre Hamburg si Dortmund, gazdele se afla intr-o situatie critica, au cea mai slaba aparare iar oaspetii au al 2-lea cel mai bun atac, cu 51 de goluri marcate atatea goluri cate a primit Hamburg dupa 21 de etape.

Catalanii au o deplasare interesanta pe terenul celor de la Real Sociedad dar cu moralul bun dupa victoria de la City credem ca vor mai obtine o victorie sambata seara. Un alt solist este Chelsea, londonezii nu vor avea un meci foarte usor cu Everton insa valoare individuala a “albastrilor” va face diferenta in obtinerea celor 3 puncte. Un alt meci din Premier League pe care vom miza este cel disputat de “diavolii rosii” la nou promovata Crystal Palace. Mai obtine si United o victorie ? De 3 etape nu a mai castigat MU de aceea credem ca acum este timpul sa obtina cele 3 puncte.

Biletul zilei 22-02-2014

Otelul v Pandurii ambele echipe dau gol
Hamburg v Dortmund peste 2.5 goluri
Sociedad v Barcelona 2 solist
Chelsea v Everton 1 solist
Crystal Palace v Manchester United 2 solist
Untitled