Biletul zilei 21-12-2013


Biletul zilei este format din 6 evenimente cu o cota totala de 17.58. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314491661161

Primul meci de pe bilet este unul foarte important, este vorba de duel dintre Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti, cele 2 formatii s-au intalnit in urma cu 3 zile atunci cand am avut parte de goluri multe, asa ca noi vom miza pe ambele marcheaza. Din Premier League am ales 2 meciuri, primul este cel dintre Liverpool si Cardiff acolo unde mizam pe o victorie la handicap a gazdelor care pe teren propriu au reusit in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu sa marcheze minim 3 goluri. Al doilea meci este cel dintre Fulham si City, desi la casele de pariuri oaspetii sunt clar favoriti noi credem ca vor avea un meci destul de greu, de aceea va recomandam pariul ambele echipe dau gol.

Din Bundesliga am ales meciul dintre Nurnberg, echipa care nu are nici macar o victorie pana acum si Schalke. Cu siguranta gazdele vor ataca si vor incerca sa obtina prima victorie pe cand oaspetii vor profita de spatiile mari din apare si probabil vor marca pe contraatac, de aceea va recomadam GG. Un meci usor va avea sambata seara Atletico care va primi vizita celor de la Levante, un meci in care noi credem ca gazdele vor castiga in handicap acest meci. Ultima partida pe bilet este cea dintre Villarreal si Sevilla din La Liga, duel in care noi credem ca vom vedea goluri in ambele porti la o cota foarte buna de 1.80.

Biletul zilei 21-12-2013

Astra – Steaua ambele echipe marcheaza
Liverpool – Cardiff victorie Liverpool cu handicap -1.5
Fulham – Manchester City ambele echipe marcheaza
Nurnberg – Schalke ambele echipe marcheaza
Atletico – Levante victorie Atletico cu handicap -1.5
Villarreal – Sevilla ambele echipe marcheaza
34ds434